Pluspunten

Speciale aandacht voor kinderen

  Door een open en ontspannen werkwijze wordt er naar gestreefd een kind zoveel mogelijk op zijn gemak te stellen en de juiste voorlichting aan ouders te verstrekken.

Eigen mondhygiënistes


Een bezoek aan de mondhygiëniste of de preventieassistente wordt zoveel mogelijk gecombineerd met de periodieke controle van de tandarts. Dit scheelt u een extra bezoek, tijd en dus geld.
 
 

Digitale precisie

Kronen worden met onze zeer moderne digitale scanner gemaakt. Ook orthodontische modellen worden gescand. Dit maakt het door veel mensen als belastend ervaren ‘happen’ overbodig. U profiteert van de onovertroffen digitale precisie en duurzaamheid.

Overeenkomst Menzis

Menzis beveelt Tandartspraktijk Polman aan voor haar verzekerden. Laat u eens informeren aan de balie of kijk op www.menzis.nl
  Menzis logo

Implantaten

Implantaten worden door tandarts Polman zelf geplaatst. Door uitstekende relaties met ervaren implantologen is het in gecompliceerde situaties ook mogelijk implantaten elders op de juiste positie te plaatsen. De vervolgbehandeling vindt dan weer plaats in uw vertrouwde praktijk.
   

Gratis parkeergelegenheid