Tarieven & Betaling

 

Tarieven

Wij hanteren de door de NZA vastgestelde tarieven. Een volledig overzicht van de huidige tarieven kunt u vinden op www.vergelijkmondzorg.nl. Voor behandelingen vanaf € 250,- ontvangt u een begroting. Indien gewenst kunt u voor behandelingen onder de € 250,- ook een begroting krijgen.

 

 

Betaling

Tandartspraktijk Polman heeft de facturering volledig uitbesteed aan Infomedics. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van nota's binnen de medische wereld en hebben een goede relatie met alle zorgverzekeraars in Nederland. U ontvangt de factuur rechtstreeks van Infomedics. Zij verzorgt dan de verdere financiële afwikkeling. Indien u aanvullend verzekerd bent voor tandheelkundige zorg, zal in de meeste gevallen uw rekening verrekend worden met uw aanvullende tandartsverzekering. U ontvangt dan alleen een factuur voor uw eigen bijdrage. Indien u niet aanvullend verzekerd bent, ontvangt u een totaalfactuur.

 

Vragen over een declaratie kunt per e-mail aan Infomedics stellen (rekening@infomedics.nl) of telefonisch op telefoonnummer 0900-4049404 (€ 0,35 per gesprek). Deze en overige informatie kunt u ook terugvinden op de website www.infomedics.nl Voor vragen over begrotingen en uitgevoerde behandelingen kunt u uiteraard gewoon de praktijk bellen. 

 

Avond/weekendhulp

Tandheelkundige hulp in de avond of het weekend dient contant te worden afgerekend. Wij beschikken niet over een pinautomaat.